TARIMES TECNOLÒGIQUES
Banc, taula, tarima i tanca tecnològica a Girona
TARIMES FUSTA NATURAL
TARIMES FUSTA NATURAL

TARIMES A GIRONA

Actualment hi ha molts models de tarimes al mercat. Per un costat hi ha les tarimes de FUSTA NATURAL com poden ser el pi, l´ipe, l´iroko, etc… I per un altre costat hi ha les tarimes de composite o popularment conegudes com a TARIMES SINTÈTIQUES O TECNOLÒGIQUES. 

El mercat de les tarimes tecnològiques ha avançat molt en els darrers anys, arribant a un punt on els models que es comercialitzen cada vegada imiten més a la fusta natural i amb un procés de fabricació cada vegada més sostenible. A més a més cada vegada la garantía d´aquests models són superiors. 

A Spais X Tu, som especialistes en entarimats exteriors, tan sintètics com de fusta natural. Si necessites un pressupost per el teu espai, no dubtis en posar-te en CONTACTE amb nosaltres.

Si vius a les poblacions de PALAMÓS, CALONGE, PLATJA D´ARO, BEGUR, PALAFRUGELL, LA BISBAL D´EMPORDÀ , L´ESCALA, o rodalies de la província de GIRONA i vols que la teva tarima sigui com aquesta, posat en contacte amb nosaltres emplenant aquest formulari:   http://www.spaisxtu.com/contacto/