TARIMA PI TRACTAT
TARIMA PI TRACTAT
TARIMA IPE PISCINA
TARIMA IPE + PÈRGOLA
TARIMA DE FUSTA NATURAL


Tarima Fusta Natural Girona

Tarima Fusta Natural Girona

 

Girona amb els seus diferents ambients naturals entre el mar i la muntanya dona la possibilitat d´escollir la fusta ideal per els colors del teu entorn. Al costat de la piscina, vora la gespa, o simplement una superfície en la que puguis estar en relax; disfrutar de la FUSTA NATURAL es un dels privilegis del qual has de tenir un bon asesorament profesional per dur a terme la teva visió de l´espai a fer o transformar.

La qualitat és un dels requisits d’un bon projecte, i si això es complementa amb un dels més bells materials que ens ofereix la natura, molt millor. Per això la fusta és tan especial. Els nostres clients poden triar diferents tipus de FUSTA NATURAL segons el propòsit final del projecte. El resultat final sempre és impressionant L’entarimat pot realitzar-se amb fusta de ROURE, NOGUERA, PI,CAOBA, IPE entre d’altres.

Les TARIMES DE FUSTA més modernes també poden emprar bambú, un material que es confon amb la fusta encara que no pertany a aquest grup. En l’actualitat, hi ha diversos tipus de tarimes d’aquest tipus. No obstant això, entre ells ha pres especial protagonisme l’anomenada TARIMA FLOTANT. Aquesta s’identifica per ser uTarima Fusta Natural Gironan entarimat de FUSTA NATURAL, recomanat per a les llars fonamentalment, que no es troba ni clavat ni tampoc enganxat. Totes les nostres TARIMES DE FUSTA tenen un acabat exquisit gràcies a la professionalitat del nostre equip de Spai´S X Tu.

 

Si vius a les poblacions de PALAMÓS, CALONGE, PLATJA D´ARO, BEGUR, PALAFRUGELL, LA BISBAL D´EMPORDÀ , L´ESCALA, o rodalies de la provincia de GIRONA i vols que la teva tarima sigui com aquesta, posat en contacte amb nosaltres emplenant aquest formulari:   https://www.spaisxtu.com/contacto/