TARIMES TECNOLÒGIQUES
Banc, taula, tarima i tanca tecnològica a Girona
Tarima tecnològica a Maçanet de la Selva.
Tarima tecnològica a Maçanet de la Selva.
Tarima tecnològica a Barcelona
Tarima tecnològica a Mont-Ras

TARIMA FUSTA SINTÈTICA

TARIMA SINTETICA VINTAGE A BEGUR
TARIMA SINTETICA VINTAGE A BEGUR

La TARIMA DE FUSTA SINTETICA gaudeix de la més alta valoració pels nostres clients, a causa del semblant amb la fusta tradicional però amb l’avantatge de no tindre el manteniment requerit per aquest material. Fàcil de netejar, resistent als canvis per l’efecte del sol. La seva composició en un 95% per materials reciclats, entre ells el plàstic i la fusta, permeten disposar un aspecte natural partint d’una sostenibilitat ambiental.

Disposem de tota una gamma de colors cromàtics amb una gran resistència a la decoloració. El seu sistema de treball és similar al de la fusteria, podent tallar, caragolar i manipular el material segons el procés en el qual ens trobem. Els accessoris permeten una àmplia varietat de combinacions a escollir en l’aplicació que s’estigui realitzant. El seu acabat natural,

TERRASSA AMB TARIMA SINTÈTICA
TERRASSA AMB TARIMA SINTÈTICA

la seva textura i color en diferents tons aporten la calidesa i bellesa de la fusta natural. La coberta proporciona una capa impermeable que protegeix el nucli de la formació de fongs, floridura i putrefacció.

La TARIMA SINTETICA evita la formació d’esquerdes i deformacions, ja que la coberta no permet l’entrada d’humitat. És resistent taques i ratllades causat pels elements exteriors. La TARIMA SINTÈTICA és lleugera i manejable, fent que la seva manipulació sigui altament confortable pels equips de treball de Spai´S X Tu. Els acabats naturals i duradors d´aquest material fan que puguem donar la garantia de 25 anys del producte.

 

Si vius a les poblacions de PALAMÓS, CALONGE, PLATJA D´ARO, BEGUR, PALAFRUGELL, LA BISBAL D´EMPORDÀ , L´ESCALA, o rodalies de la província de GIRONA i vols que el teu jardí sigui com aquest, posat en contacte amb nosaltres emplenant aquest formulari:   https://www.spaisxtu.com/contacto/