TANCAMENTS SEGURETAT PISCINES

La seguretat amb els nens no entén de preus, per això el TANCAMENT DE PISCINES «Beethoven» està homologat a la Normativa NF P90-306, és la manera més útil de prevenir accidents al costat d’una piscina. És una malla de polièster transparent flexible, amb una alçada de 1,2 m que discretament es veu la piscina; te una barrera de seguretat per a piscines i jardins que impedeix l’accés directe a l’interior d’aquesta.

El TANCAMENT DE PISICNA està fabricada a Europa i compleix amb la normativa NF P 90-306, de llei de barreres de piscines destinada a la protecció de nens menors de 5 anys. Els nens i les mascotes no podran pujar per la barrera. No hi ha cap suport rígid sobre el qual pujar, ja que la tanca està composta per una malla i uns pals d’alumini que no permeten l’accés.

La barrera es col·loca arran de terra perquè cap objecte pugui lliscar per sota de la valla i els seus 1,22 metres d’altura els protegeixen a ells i a les mascotes. Està formada per una malla molt resistent (3T / M2), tractada contra els raigs UV.

La tanca Beethoven és una barrera de seguretat per a piscina i jardí que li permetrà gaudir de manera relaxada de la seva llar. És una tanca molt fàcil de muntar que compleix la normativa europea NF P 90-306, una de les més exigents del mercat.

El TANCAMENT DE SEGURETAT Beethoven està compost per una malla de polièster elàstica sobre uns pals d’alumini. Té una alçada de 1,22m. És ideal per a una residència amb nens i mascotes ja que els protegeix de la zona de la piscina i, amb la seva elasticitat, també els protegirà de cops indesitjats contra la tanca.

Si vius a les poblacions de PALAMÓS, CALONGE, PLATJA D´ARO, BEGUR, PALAFRUGELL, LA BISBAL D´EMPORDÀ , L´ESCALA, o rodalies de la província de GIRONA i vols que el teu tancament sigui com aquest, posat en contacte amb nosaltres emplenant aquest formulari: http://www.spaisxtu.com/contacto/