TANCAMENTS ESPORTIUS

 

En els TANCAMENTS  ESPORTIUS  podem trobar poden  múltiples possibilitats com, rígids, simple torsió galvanitzat, plastificat, xarxa, de malla, etc. Cadascuna de les pistes ens requerirà un tancament o un altre, sempre pensats en la seguretat del personal i el joc. A Spai’S X Tu estem especialitzats en zones esportives i aquestes ens requereixen unes bones instal·lacions en els quals hi hagi uns bons TANCAMENTS ESPORTIUS.

Els nostres professionals estan adaptats als requeriments de cada un dels nostres clients. En la zona de TANCAMENTS ESPORTIUS oferim un sistema a mida per cada projecte, localització i client. Complint la legalitat, oferint al nostre client diverses opcions de la idea principal en la qual es basa, amb o resultat definitiu i real per cada projecte.

Fem tancaments per PISTES DE PÀDEL, PISTES DE TENIS,CAMPS DE FUTBOL ,PISTES MULTIESPORTIVES, totes amb les seves característiques i requeriments de cada esport.

Un exemple de materials i dimensions per pistes esportives, són les de Tennis.

Les pistes de tenis estàndard tenen 36 metres de llarg per 18 metres d’ample. També ens trobem que les poliesportives tenen 40 metres de llarg per 20 metres d’ample. Els components del tancament d’aquest tipus són, els pals, esquadres, intermedis, travessers,  malla, filferros, portes i pany.

PISTA DE PÁDEL A GIRONA

 

PISTA DE PADEL A GIRONA
PISTA DE PÁDEL A REGENCOS


Si vius a les poblacions de PALAMÓS, CALONGE, PLATJA D´ARO, BEGUR, PALAFRUGELL, LA BISBAL D´EMPORDÀ , L´ESCALA, o rodalies de la província de GIRONA i vols que el teu tancament  sigui com aquest, posa’t en contacte amb nosaltres emplenant aquest formulari: http://www.spaisxtu.com/contacto/