TANCAMENT PANELL ENMARCAT

 

El TANCAMENT PANELL ENMARCAT ens ofereix una fermesa i seguretat dins dels tipus de tancaments existents al mercat. El seu preu és més elevat que el de tancament de simple torsió, però ens aporta altres característiques que ens demana la situació per què requerim l’equipament desitjat.

El TANCAMENT ENMARCAT és un panell de filferro galvanitzat i electrosoldat. La seva principal característica és la seva rigidesa i resistència. Els panells galvanitzats poden estar plastificats, oferint diferents colors, sent el verd i el blanc dels més habituals. L’alta protecció i durabilitat és una altra de les característiques que els defineix. El tipus de tancat amb panells rígids és perfecte per a jardins, piscines, escoles i zones residencials.

Podent estar realitzats amb un marc perimetral per a la seguretat del personal que decidís saltar per sobre d’ella, siguent un dels tancaments més segurs dins de la seva simplicitat.

Normalment les delimitacions particulars o privades poden triar entre diverses opcions de tancaments però una de les més efectives és el panell rígid.

La resistència, l’estètica i la durabilitat fan del PANELL RÍGID fa que sigui un dels models de malles més utilitzats en tota la província de Girona. Els preus varien depenent de les mesures dels forats, filferro i diferents característiques del producte.

El TANCANENT ENMARCAT es una tanca electrosoldada amb un marc metàl·lic perimetral soldat que ens proporciona un acabat en acabat diferent i més segur que el de panell rígid.

 

Si vius a les poblacions de PALAMÓS, CALONGE, PLATJA D´ARO, BEGUR, PALAFRUGELL, LA BISBAL D´EMPORDÀ , L´ESCALA, o rodalies de la provincia de GIRONA i vols que el teu tancament sigui com aquest, posaT en contacte amb nosaltres emplenant aquest formulari:  http://www.spaisxtu.com/contacto/