TANCAMENTS MALLA ANUDADA

Els TANCAMENTS MALLA ANUDADA estan formats de filferros galvanitzats i entrellaçats és ideal per a grans extensions de terreny. Malla cinegètica, filferros verticals i i horitzontals, forman part del producte en qüestió.
Els TANCAMENTS DE MALLA ANUDADA tenen la finalitat de preservar la fauna i alhora, fer les necessitats cinegètiques de cada explotació. Moltes delimitacions agrícoles a Girona necessitin un TANCAMENT DE MALLA anuada per la seva necessitats agrícoles. Un tancament fiable i econòmic ideal per tancar grans espais, fabricat amb MALLA ANUDADA rectangular, i que és la millor opció per garantir la tranquil•litat que el teu bestiar no es dispersa per llocs recòndits on pogués exposar-se a perills innecessaris.

El particular també pot disposar-ne per a usos comercials. Els boscos i camps de la província de GIRONA fan que molts dels centres tecnològics estiguin situats als afores de la població, exposant als animals autòctons de la zona rural en què es troben les seves oficines o magatzems. Per això el tancament de MALLA ANUDADA compleix amb els requisits de preu econòmic i eficàcia real.

TANCAMENT MALLA ANUDADA A GIRONA

TANCAMENT MALLA ANUDADA A GIRONA
TANCAMENT MALLA ANUDADA

 

Si vius a les poblacions de PALAMÓS, CALONGE, PLATJA D´ARO, BEGUR, PALAFRUGELL, LA BISBAL D´EMPORDÀ , L´ESCALA, o rodalies de la província de GIRONA i vols que el teu tancament sigui com aquest, posa’t en contacte amb nosaltres emplenant aquest formulari: http://www.spaisxtu.com/contacto/