Tancaments de fusta Natural a Girona

Les TANQUES SINTETIQUES fabricades amb un compost de fusta i polietilè, són Ideals per a tancaments i tancs als perímetres de casa, a la terrassa, jardí o al voltant de la piscina.

Girona gaudeix del clima de la platja amb la seva humitat i salinitat de la muntanya,amb la particularitat d’estar a la vora de les inclemències naturals pròpies de la natura. És meravellós tot el que envolta la comarca de Girona, però te un inconvenient,i és el manteniment dels espais exteriors. La bellesa comporta treball, i la feina comporta temps i diners. Si no es vol invertir molts diners ni molt temps, la fusta sintètica és la solució.

Els TANCAMEN DE FUSTA SINTETICA gaudeixen de la més alta valoració per els nostres clients, a causa del semblant amb la fusta tradicional però amb la avantatja de no tindre el manteniment requerit per aquest tipus de material. Fàcil de netejar, resistent als canvis per l’efecte del sol. La seva composició en un 95% per materials reciclats, entre ells el plàstic i la fusta, permeten disposar d’un aspecte natural partint d’una sostenibilitat ambiental. Disposem de tota una gama de colors cromàtics amb una gran resistència a la decoloració. El seu sistema de treball és similar al de la fusteria, podent tallar, caragolar i manipular el material segons el procés en el qual ens trobem. Els accessoris permeten una àmplia varietat de combinacions a escollir en l’aplicació que s’estigui realitzant. El seu acabat natural, la seva textura i color en diferents tons aporten la calidesa i bellesa de la fusta natural. La coberta proporciona una capa impermeable que protegeix el nucli de la formació de fongs, floridura i putrefacció. La TANCA DE FUSTA SINTETICA evita la formació d’Esquerdes i deformacions, ha que la coberta no permet l’entrada d’Humitat. És resistent a taques i ratllades causades per als elements exteriors. La TANCA DE FUSTA SINTETICA és lleugera i manejable,i la seva manipulació és altament confortable per als equips de treball de Spai‘s X Tu. Els acabats naturals i duradors d’aquest material fan que puguem donar la garantia de 25 anys del producte.

 

FOTOS DE TANCAMENTS DE FUSTA SINTÈTICA A GIRONA

FOTO DE TANCAMENT DE FUSTA SINTÈTICA A GIRONA
Revestiment de pared FUSTA SINTÈTICA a Platja D’ aro.

 

 

FOTO DE TANCAMENT DE FUSTA SINTÈTICA A GIRONA
TANCA FUSTA SINTÈTICA mitjanera a Palafrugell.

 

 

Si vius a les poblacions de PALAMÓS, CALONGE, PLATJA D´ARO, BEGUR, PALAFRUGELL, LA BISBAL D´EMPORDÀ , L´ESCALA, o rodalies de la provincia de GIRONA i vols que la teva tanca  sigui com aquesta, posat en contacte amb nosaltres emplenant aquest formulari:   https://www.spaisxtu.com/contacto/