TANCAMENTS DE FUSTA NATURAL

Els TANCAMENTS DE FUSTA NATURAL, fan que a Girona, amb els seus diferents ambients  entre el mar i la muntanya ,es pugui oferir  la possibilitat d´escollir la fusta ideal per als colors del teu entorn. Al costat de la piscina, vora la gespa, o simplement relax; gaudir de la FUSTA NATURAL és un dels privilegis del qual has de tenir un bon assessorament professional per dur a terme la teva visió de l´espai a fer o transformar.

La qualitat és un dels requisits d’un bon projecte, i si això es complementa amb un dels més bells materials que ens ofereix la natura, molt millor. Per això la fusta és tan especial. Els nostres clients poden triar diferents tipus de FUSTA NATURAL segons el propòsit final del projecte. El resultat final sempre és impressionant . L’entarimat pot realitzar-se amb fusta de ROURE, NOGUERA, PI,CAOBA, IPE entre d’altres. Els TANCAMENTS DE FUSTA NATURAL tenen la principal característica d’un client.

 

FUSTA NATURAL A GIRONA

FUSTA NATURAL A GIRONA
FUSTA NATURAL A GIRONA

 

Si vius a les poblacions de PALAMÓS, CALONGE, PLATJA D´ARO, BEGUR, PALAFRUGELL, LA BISBAL D´EMPORDÀ , L´ESCALA, o rodalies de la província de GIRONA i vols que el teu tancament sigui com aquest, posat en contacte amb nosaltres emplenant aquest formulari: http://www.spaisxtu.com/contacto/