IMAGEN TANCAMENT

TANCAMENTS A GIRONA

Spai’S X Tu es una empresa instal·ladora i subministradoratota menaus de  tancats amb l’objectiu de protegir i ocultar el seu espai privat .

En aquest apartat podreu trobar tots els tipus de tancaments , models mesures: :

– Tancament simple torsió color verd

– Tancament simple torsió color galvanitzat

– Tancament   panell rígid

– Tancament  fusta sintètica

 -Tancament PVC

TANCAMENT SIMPLE TORSIÓ COLOR  VERD 

El  TANCAMENT SIMPLE TORSIÓ VERD es un dels nostres productes on es produeix més demanda ,  no nomes pel  seu preu raonable si també pel  seu color , El color es un color que passa  desapercebut entre la natura i que pot congeniar estupendament al voltant del seu habitatge .

El TANCAMENT SIMPLE TORSIÓ VERD es  escollit per material del qual és  compon, tots els nostres productes  i accessoris són de  màxima qualitat per aconseguir  una correcta i duradora instal·lació .

Spai’s X Tu disposa d’un equip professional i  expert des de fa 10 anys , diem que són experts perquè si el vostre complicat no et preocupis el nostre equip o farà senzill i trauran tots els obstacles del terreny per fer una bona instal·lació del TANCAMENT SIMPLE TORSIÓ VERD

El nostre catàleg disposa de diferents mesures del TANCAMENT SIMPLE TORSIÓ COLOR VERD 

MODEL TANCAMENT SIMPLE TORSIO COLOR VERD 7

 

 

 

 

 

 

 

TANCAMENT SIMPLE TORSIÓ COLOR GALVANITZAT

El TANCAMENT SIMPLE TORSIÓ COLOR GALVANITZAT és el tancament més tradicional, no passa tan desapercebut com el TANCAMENT SIMPLE TORSIÓ COLOR VERD però també és ideal per a qualsevol tipus de tancament, ja que s’adapta a tot tipus de superfícies sen una mica més és econòmic que el TANCAMENT SIMPLE TORSIÓ COLOR VERD .

El nostre catàleg disposa de diferents mesures del TANCAMENT SIMPLE TORSIÓ GALVANITZAT :

MODEL TANCAMENT SIMPLE TORSIO GALVANITZAT 7

 

 

 

 

 

 

 

 

   

TANCAMENT DE PANELL RÍGID 


MODEL PANELL RIGID

 

 

El TANCAMENT DE PANELL RÍGID :

Són panells de filferro galvanitzat, els panells habitualment són galvanitzats però també poden triar l’opció de donar-li un toc de color i escollir el panell rígid plastificat de color verd, els nostres estimats clients sempre prefereixen aquesta opció per la seva bona presentació.

El panell rígid disposa de diverses qualitats:

  •  És resistent davant tramuntanes.
  •  És Un dels models més estètics.
  •  Té una alta durabilitat per la seva rigidesa.

 

 

 

El nostra catàleg disposa de diferents mesures del TANCAMENT DE PANELL RÍGID  GALVANITZAT  I DEL TANCAMENT DE PANELL RÍGID COLOR VERD : 

 

MODEL PANELL RIGID COLOR VERD 7PANELL RIGID GALV 10

 

 

 

 

 

 

 

 

Spai’S X Tu aposta per les innovacions per això us presentem el TANCAMENT PVC .

Quan vols fer una inversió i estàs preocupat perquè t’agradaria fer un TANCAMENT al voltant del teu habitatge i pensa que d’aquí un temps la seva inversió per obtenir un entorn mes agradable i segur es veurà afectat , deteriorat o mal fet per el pas del temps , no et preocupis .

El TANCAMENT PVC resisteix al pas del temps i no necessita cap tipus de manteniment , també es resistent :

  • RAIGS ULTRA VIOLATS .
  • RATLLADES I IMPACTES .
  • CORROSIÓ I QUALSEVOL PRODUCTE QUÍMIC .
  • EL VOSTRE JARDÍ , FLORS , PLANTES O ANIMALS DE COMPANYIA NO ES VEURAN AFECTATS .
  • CAP INSECTE POT FER MALBÉ EL SEU ACABAT .

Amb el subministrament del TANCAMENT PVC i la correcta instal·lació del nostre equip professional no s’ha de preocupar de gestionar res perquè Spai’S X Tu ens encarreguem de tot , la nostra professionalitat farà que el entorn habitual en el que conviviu sigui un entorn mes agradable i sostenible .

 

Si vius a les poblacions de PALAMÓS, CALONGE, PLATJA D´ARO, BEGUR, PALAFRUGELL, LA BISBAL D´EMPORDÀ , L´ESCALA, o rodalies per les  provincia de GIRONA i vols que el teu tancament  sigui com aquest, posa’t en contacte amb nosaltres emplenant aquest formulari:   https://www.spaisxtu.com/contacto/