TANCAMENT SIMPLE TORSIÓ

 

TANCAMENT SIMPLE TORSIÓ A GIRONA
TANCAMENT SIMPLE TORSIÓ A GIRONA

El tancament  SIMPLE TORSIÓ, és un dels més utilitzats en l’ús particular i privat. Aquesta és una malla composta per trenat de filferro amb forma de rombe, utilitzada per tancaments industrials, agrícoles, residencials, esportius, etc. Les dues opcions d´aquest material són galvanitzant i plastificat de color verd.

El tancament de SIMPLE TORSIÓ és una de les maneres més econòmiques per tancar la nostra parcel·la, particular o privada, i de fàcil muntatge. El nom de SIMPLE TORSIÓ, prové de la forma del filferro, perquè solament es torça una vegada. La seva resistència I adaptabilitat per a diferents terrenys el fan el tancament més polivalent de tota la gama. La qualitat del filferro,  i els diferents diàmetres influirà en el preu final.

El muntatge del tancament de SIMPLE TORSIÓ és molt simple, consta d’un pal d’arrencada que es recolza en el pal tornapunta i després, cada 3 metres col·loquem pals intermedis. Quan el tram és superior als 50 metres, col·loquem o pal de reforç al centre, ajudat amb dos tornapuntes, un a cada costat i si necessitem fer un cantó, faríem el mateix. Finalitzarem amb un pal d’arrencada amb tornapunta de suport.

Començaríem pel pal d’arrencada recolzat en el pal tornapunta, després cada 3 metres col·locaríem els pals intermedis, i si el tram és superior als 50 metres, cada 25 metres col·locaríem un pal centre de reforç recolzat amb dos tornapuntes a cada costat. En el cas que necessitem posar un cantó, la seva col·locació seria semblant a la del pal centre. Per acabar, col·locaríem de nou el pal d’arrencada amb el seu tornapunta de suport, tot amb l’ajuda d’un nivell.

TANCAMENT SIMPLE TORSIÓ A GIRONA
TANCAMENT SIMPLE TORSIÓ A GIRONA

La seguretat que ens ofereix el tancament de SIMPLE TORSIÓ va associada a la facilitat de la seva execució. És el producte més rendible per al client en qüestions de delimitacions

El TANCAMENT SIMPLE TORSIÓ  és un dels tancaments més demandats el  motiu pel qual els nostres clients escullen aquest tipus de tancament és perquè és durador i els materials que oferim són de bona qualitat.

EL TANCAMENT SIMPLE TORSIÓ , podem trobar 2 tipus de colors: Color galvanitzat o color verd.

L’alçada de la tanca pot variar   entre diverses  mides, poguent-se adaptar a qualsevol terreny. Desde tanques de 50 cms fins als 4-5 mts d´alçada.

La instal·lació d’un TANCAMENT SIMPLE TORSIÓ solen ser ràpides senzilles, si es fa per personal qualificat,  llevat que hi hagi alguna complicació en el terreny. El nostre equip professional sap com treballar perquè el client no tingui preocupació de si va a realitzar una instal·lació correcta.

Pot sol·licitar el seu pressupost escrivint al correu Info@spaisxtu.com .

 

 

Si vius a les poblacions de PALAMÓS, CALONGE, PLATJA D´ARO, BEGUR, PALAFRUGELL, LA BISBAL D´EMPORDÀ , L´ESCALA, o rodalies de la província de GIRONA i vols que el teu tancament sigui com aquest, posat en contacte amb nosaltres emplenant aquest formulari:   https://www.spaisxtu.com/contacto/