TANCAMENT SIMPLE TORSIÓ A SANTA CRISTINA D´ARO

publicado en: TREBALLS REALITZATS | 0

TANCAMENT SIMPLE TORSIÓ A SANTA CRISTINA D´ARO

 

Sobre mur, simplement per protegir, sense ocultació, tanca galvanitzada de simple torsió. Busquem maneres per complir el nostre objectiu i ens adonem que al final la millor opció és la més simple.
Protegir de l´accés dels vianants és l´intenció del nostre client. El mur és irregular i l´opció de la malla de simple torsió és molt efectiva en aquestes situacions d´irregularitat perquè s´amolda a qualsevol terreny.


Zones urbanes, perimetrals de particulars, o qualsevol classe de terreny són sempre accessibles per aquest tipus de tancaments. Verd o galvanitzat, amb l´altura que vulguis, i la llargada que necessitis, tot és possible amb aquest tipus de tancament.

 

En aquest cas es va retirar una tanca antiga que hi havia, es va tornar a fer forats sobre mur; posteriorment vam anclar els postes metàl.lics amb morter dintre del mateix mur, aquest fet li dona una resistència major a les nostres tanques envers altres sistemes de muntatge. Un cop anclats els postes metàl.lics vam procedir a la col.locació dels tornapuntes per quan tensem la tela els postes no cedeixin. I finalment vam col.locar la tela simple torsió de 1 mts d´alçada per acabar l´obra. Més endevant si el nostre client vol, tindrà l´opció de posar una OCULTACIÓ a sobre de la tanca construida, ja sigui: VIMET, VERD D´OCULTACIÓ, BRUC, VIMET SINTÈTIC o qualsevol tipus d´ocultació compatible amb aquest tipus de tancament i la normativa vigent de la població, en aquest cas SANTA CRISTINA D´ARO.

Si vius a Palamós, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Begur, Pals, Calella, la Bisbal, Llagostera, Cassà de la Selva o qualsevol localitat de Girona i vos un tancament  com aquest ,solament has de posar-te en contacte amb nosaltres a http://www.spaisxtu.com/contacto/.