TANCA I PORTA DE FUSTA SINTÈTICA A VALL-LLOBREGA

posted in: Sense categoria | 0

Tancament de FUSTA SINTÈTICA  o COMPOSITE. Hi ha varies terminologies per definir aquest producte, però la finalitat és la mateixa: Imitació a la fusta natural però amb el mínim manteniment (pràcticament nul).

En aquest cas es tracta d´un tanca amb una porta peatonal construida a l´entrada d´una vivenda a la població de Vall-llobrega a la provincia de Girona

El color triat aquesta vegada ha estat el marró fosc; però en aquest post us parlarem més dels detalls tècnics de l´obra que no pas dels estètics.

Utilitzem postes metàl.lics que prèviament han estat pintats al forn en calent, d´aquesta manera s´aconsegueix una gran adherència i durabilitat de la pintura. El color normalment utilitzem el color OXIRON ,que és molt elegant i lliga amb qualsevol color de fusta sintètica.

Les lames utilitzades són composite encapsulades, això vol dir que porta una pel.lícula protectora que evita tenir el poro obert i que penetri qualsevol tipus de partícula o bruticia.

La porta l´hem dissenyat amb la mínima perfileria possible, donant d´aquesta manera major importància a la fusta tecnològica

Un dels fets que ens diferencien en la nostra instal.lació és en els acabats; com per exemple la unió de la fusta a la cantonada on hem tallat totes les lames a  45º per unir unes amb altres i no es vegi cap forat de l´estructura de la fusta i no tenir que posar cap tapeta. 

Si vius a Girona,Palamós, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Begur, Pals, Palafrugell, Calella, la Bisbal, Llagostera, Cassà de la Selva o qualsevol localitat de Girona i vols un TANCAMENT DE FUSTA SINTÈTICA a casa teva  ,solament has de posar-te en contacte amb nosaltres a http://www.spaisxtu.com/contacto

Detalls d´acabats de la tanca de fusta sintètica. Anglet a 45º
Tanca de fusta tecnològica a Vall-llobrega.
Tancament fusta sintetica a Vall-llobrega