TANCA DE FUSTA SINTÈTICA A GIRONA

posted in: Sense categoria | 0

TANCA DE FUSTA SINTÈTICA  A GIRONA

 

El post d´aquesta setmana va dirigit a un tipus de TANCAMENT dels més elegants que existeixen al mercat sota el nostre punt de vista.

Es tracta d´un TANCA DE FUSTA SINTÈTICA instal.lada a la ciutat de Girona. Com veureu a les fotografies, la tanca va totalment integrada en l´entorn de la terrassa donant un toc d´elegancia i confort al mateix temps que oculta i protegeix.

El sistema que utilitzem és el següent; encastem postes metàl.lics pintats al forn en calent per donar una alta resistència a aquesta pintura a les condicions climàtiques de la zona. Per fer els forats al mur utilitzem un tipus de màquina que perfora (no taladra) el mur, treient el cilindre d´obra, i en el seu lloc i posem el poste amb el material d´agarre més adient per a cada situació.

Un cop tenim els postes metàl.lics encastats, col.loquem les guies i posteriorment les lames de FUSTA SINTÈTICA. Aquest tipus de material sintètic té una garantia de fàbrica de 25 anys, per aquest motiu el fa un dels més resistents i d´alta qualitat del mercat. A més a més és un material que vé encapsulat, i això evita que hi penetri qualsevol tipus de bruticia o pols al composat de fusta i polímer , i fa que sigui fàcil de netejar.

Cada cop més aquests tipus de TANCAMENTS SINTÈTICS estan guanyant terreny a la provincia de GIRONA i estan siguent una alternativa més econòmica i elegant a les típiques tanques d´alumini. A més a més permet la combinació amb una TARIMA SINTÈTICA, el revestiment d´una paret, o la construcció d´un banc revestit amb el mateix material.

Si vius a Palamós, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Begur, Pals, Calella, la Bisbal, Llagostera, Cassà de la Selva o qualsevol localitat de Girona i vols un TANCAMENT DE FUSTA SINTÈTICA a casa teva  ,solament has de posar-te en contacte amb nosaltres a http://www.spaisxtu.com/contacto