TANCA DE FUSTA NATURAL A SANTA CRISTINA

publicado en: TREBALLS REALITZATS | 0

TANCA DE FUSTA NATURAL A SANTA CRISTINA

Hem fet una bona tanca per la nostra clienta. Volía un racó per tenir intimitat al seu jardí i li agradava la fusta. Va mirar tots els materials dels quals disposàvem a SpaisXtu i va escollir fusta natural, concretament pi tractat.

Havia de trobar el color que anés amb la resta d’obres que estava fent al seu jardí, i al final va escollir pintar-la de roure clar. Es va decidir quan va tenir els colors de la reste de materials que conformaven l´espai del seu jardí.

La fusta natural de pi tractat és un material molt utilitzat per l´intempèrie, sobretot en pèrgoles ,tarimes, però en la que més, en tanques. Podem fer qualsevol disseny amb la fusta, tot el que estigui en la ment dels clients. A més a més és un material, que  qualitat preu , és molt atractiva per a grans superfícies .

Clienta satisfeta, i treball acabat amb garantia, tot correcte.

 

Si vius a Palamós, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Begur, Pals, Calella, la Bisbal, Llagostera, Cassà de la Selva o qualsevol localitat de Girona i vos una tanca com aquesta,solament has de posar-te en contacte amb nosaltres a http://www.spaisxtu.com/contacto/.