spaisx-periences

Qué són els Spai´SX-periences?

A Spai´S X Tu no ens conformem en oferir només construcció d´espais, sinó que el que us volem donar són emocions, sensacions i experiències als vostres espais creats per vosaltres.

Per aquest motiu ens vam posar a treballar per poder donar aquest servei.  És un projecte pioner a la provincia de Girona en el qual hem creat un equip de treball format per Spai´S X Tu, un arquitecte tècnic i un psicòleg; amb el qual hem creat uns espais exteriors predeterminats, els quals cada un d´ell està format per una zona d´aigua i un entorn que depenent de les sensacions que es vulguin obtenir estarà composat per uns materials o uns altres.

Quan oferim espais als nostres clients, la primera pregunta que fem és per què volen fer servir aquell espai. Depenent de la resposta oferim un tipus d´espai o un altre. Si la resposta és que vol un jardí per rel.laxar-se, el que farem serà oferir una GESPA ARTIFICIAL amb una tonalitat de verd suau, una piscina amb una corona color blanc i un revestiment de color blau clar; ja que són colors que provoquen tranquilitat a les persones. Mobiliari amb colors clars i formes suaus, gens agresives. Fins i tot ofeririem l´opció d´instal.lar un sistema de cromoterapia a l´entorn. El nostre client, en cas que ho consideri necessari, tindrà la possibilitat d´entrevistar-se amb el psicòleg de l´equip i explicar-li les sensacions que vol obtenir per tal de fer un estudi personalitzat. Desprès procediriem a fer un disseny en 3D per veure com quedarà estèticament el nostre espai sobre la realitat.

Per començar amb aquest projecte, hem creat uns espais estàndards que són els següents:

RELAX  SPAI´SX:

Es tracta d´espais enfocats al relax i benestar de les persones. Colors suaus, textures agradables, olors relaxants, mobiliari pensat per al descans, il.luminació tenue, etc…

JOY SPAI´SX:

Es tracta d´espais destinats a la diversió. Piscines amb jocs acuatics, superficies resistents, colors estimulants, formes alegres, etc…

LUXURY SPAI´SX:

Espais full equip i d´alta gamma. Piscines Full equip amb les últimes prestacions i tecnologies, superficies avanguardistes, tecnología punta a l´entorn (domótica), mobiliari elitista, tarimes tecnològiques al voltant de la piscina amb colors elegants.

 

FAMILY SPAI´SX :

Espais destinats a les families. Piscines practiques i amples, entorn adecuat a la convivencia i practicitat familiar. Mobiliari d´us cotidia i pràctic.

 

CHILDREN SPAI´SX:

Espais per als reis de la casa; els nens. Piscines amb poca profunditat i protecció, colors divertits i cridaners, losetes o paviments continuus de cautxo, gespa artificial alta i suau, etc..

 

SPORTS SPAI´SX:

Espais enfocats als esportistes. Piscines o spas amb hidromassatge, contracorrent per poder nedar, piscina amb formes allargades per la pràctica de la natació. Losetes o paviments continuus de cautxo per a zona d´exercicis funcionals, gespa artificial còmode per a fer estiraments, mobiliari esportiu, etc…

esquema-packs-spaisx-periences