REPARACIONS PER INCLEMÈNCIES DEL TEMPS

publicado en: TREBALLS REALITZATS | 0

REPARACIONS PER INCLEMÈNCIES DEL TEMPS

 

En aquests dies de pluja i vent estem fent actuacions de reparacions i manteniments provocats per les inclemències. Tota la província de Girona està sent afectada per aigua , pluja i vent, i les trucades per anar a pressupostar els desperfectes són continues. Les asseguradores volen un pressupost i els clients ens el demanen amb urgència per solucionar el tema del pagament el més aviat possible.

Caiguda d´arbres, desperfectes en el terra, tanques mogudes o a terra, inundacions exteriors i així infinitat d’incidències que s´han de solucionar el més ràpidament possible.

 

Truca’ns i l´equip comercial s´aproparà a casa teva ràpidament per calcular-te el que costa tornar a tenir com abans totes les parts afectades per les inclemències.

Si vius a Palamós, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Begur, Pals, Calella, la Bisbal, Llagostera, Cassà de la Selva o qualsevol localitat de Girona i necessites un pressupost per la teva asseguradora ,solament has de posar-te en contacte amb nosaltres a http://www.spaisxtu.com/contacto/.