LORENZO AGUADO (CEO&FOUNDER)

LORENZO AGUADO- CEO&FOUNDER-:

Creador i fundador de la marca SPAIS X TU, diplomat en Ciències Empresarials i Tècnic superior en administració i finances, amb més de 15 anys d´experiència en el sector dels exteriors; va crear la marca SPAIS X TU al 2013 amb la intenció de proporcionar espais personalitzats i plens d´emocions a tota aquella persona que ho dessitgés. 

Inicialment SPAIS X TU estaba enfocada tant a interiors com a exteriors; però amb una nova revisió de la marca al 2018; es fan 2 divisions diferenciades, creant l´empresa XL REFORMES COSTA BRAVA, especialitzant d´aquesta manera SPAIS X TU en exteriors i XL REFORMES en interiors i reformes integrals de la llar.

Cada any la marca es renova i aposta per la millora continuada, tant dels treballadors que formem l´empresa com de tots els seus productes i serveis.

QUI SOM?

Spai´S X Tu som una empresa especialitzada en el disseny i construcció d´espais exteriors, ubicada a la població de Mont-Ras (GIRONA), utilitzant, sobretot, superficies sostenibles: GESPA ARTIFICIAL, TANCAMENTS DE FUSTA SINTÈTICA, TARIMES DE FUSTA SINTÈTICA, PAVIMENTS DE CAUTXÓ PER ZONES INFANTILS, PÈRGOLES, PISTES ESPORTIVES,  etc…

 

MISSIÓ , VISIÓ I VALORS D’EMPRESA

A Spai’s X Tu creiem en  que una bona casa es comença per fer uns bons fonaments. Els nostres fonaments són els nostres valors d’empresa,  entre els quals ens destaquem en els següents aspectes :

-Especialització

-Qualitat d’acabats

-Honestedat i sinceritat

-Ràpida resposta als nostres clients

-Servei post-venda

Feel your space 

Les persones ens movem per sensacions i emocions; aquestes poden variar depenent del dia, de l´estat físic, de l´estat anímic, de l´espai en que ens trobem , …

Moltes d´elles són dificils de controlar però el que si podem fer,  és adaptar i millorar el nostre espai per millorar les nostres sensacions.

El nostre espai és aquella porció de superficie a on nosaltres ens volem sentir tranquils, rel.laxats, satisfets,…. I per tant és una part molt important de la nostra vida.

Desde Spai´s x tu et volem ajudar a aconseguir aquesta sensació de benestar que tant ens agrada sentir a casa nostra, a la feina, als espais d´oci,etc..  i és per aquest motiu que posem al vostre servei les nostres activitats professionals. Et volem oferir el teu espai!

El nostre lema és Feel your space & Healthy life ; i amb aquest eslògan el que volem potenciar és el disseny i construcció d´espais en els quals la salut i el benestar hi siguin presents. A través de les nostres divisions de negoci, conjuntem varis productes per tal que si ho dessitjes et podem construir un espai per primer fer un partit de pàdel, després fer un bany recuperador i finalment estirar-te sobre el teu jardí de gespa artificial en perfecte estat a prendre un refresc.

Spai´s x tu som una empresa encarregada de gestionar i personalitzar íntegrament diferents tipus d´espais potenciant la psicología ambiental i tractant cada espai com a únic. Concretament som especialistes en:

           – Espais Outdoor: (Gespa artificial, tancaments, tarimes, pèrgoles, zones infantils, etc..)

           – Espais Sports: (Pistes de pàdel, tennis, camps de futbol, pistes multiesportives,etc…)

           – Espais Wellness: (Piscines, Spas, saunes, jacuzzis, etc….)

Ens encarreguem des del disseny del que serà la seva nova zona d´oci, relax, negocis, esportiva, etc… fins a l´execució de les obres necessaries per a una òptima finalització de les mateixes.