PÈRGOLES

Les PÈRGOLES són un element que el nostre jardíterrassa compleixen amb una secció especifica de hombra i frescor , però que a la vegada formen part de la decoració exterior del nostre ambient. La possibilitat de tenir una PÈRGOLA en la nostra residència diu molt de nosaltres en el sentit de la relaxació i confort per part del nostre sistema de vida. Les múltiples opcions de PÈRGOLES que ofereix Spai’S X Tu et dona  la possibilitat d´imaginar un ambient diferent per explaiar-se  en els moments de més calor i estrès del dia a dia.

Podem construir-les amb diverses  fustes naturals (ROURE, NOGUERA, PI, CAOBA, IPE) . Les complementem amb tota mena de detalls en lones, il·luminacions i una infinitat de colors al gust dels nostres clients.

A Girona ens trobarem per tota la Costa Brava racons amb unes vistes immillorables en els que podrem gaudir d’unes postes de sol increïbles. Terrats d’edificis amb vistes a la muntaña, a la ciutat, a la mar, etc . I que ens donin aquells i aquelles moment d’aïllament que necessitin les nostres vides per poder continuar al dia següent amb més força després d’haver-nos relaxat en un bon espai exterior.

Les varietats en la seva construcció ens vindran condicionades pel terreny i el seu entorn, que faran que la construcció de la Pèrgola sigui el més acord al paisatge en el qual ens trobem.

Les PÈRGOLES a mida de Spai’S X Tu estan dissenyades a gust del client. Amb la possibilitat de poder fabricar en diversos materials i diferents opcions decoratives i funcionals.

PERGOLA DE FUSTA NATURAL
PÈRGOLA de fusta natural.
PÈRGOLA de fusta natural amb toldo.
PERGOLA AMB FUSTA NATURAL I BASE DE FUSTA SINTETICA
PÈRGOLA amb fusta natural y base de fusta sintètica.

Si vius a les poblacions de PALAMÓS, CALONGE, PLATJA D´ARO, BEGUR, PALAFRUGELL, LA BISBAL D´EMPORDÀ , L´ESCALA, o rodalies de la província de GIRONA i vols que el la teva Pèrgola  sigui com aquesta, posaT en contacte amb nosaltres emplenant aquest formulari:   https://www.spaisxtu.com/contacto/