GESPA ARTIFICIAL, BRUC I CORTEN A GIRONA

publicado en: TREBALLS REALITZATS | 0

GESPA ARTIFICIAL, BRUC I CORTEN A GIRONA

Tornem a deixar l´ emprenta de Spaisxtu a un altre jardí que necessitava la mà d´un equip de professionals per convertir-lo en un espai diferent i exclusiu.

Gespa artificial de primera qualitat, ocultació amb bruc  i jardinera corten. És molt simple renovar el teu jardí, i el millor és que amb pocs elements ben treballats, faràs que tot canviï.

Ara tots els dies gaudiran de la mateixa vista impecable d´una gespa artificial que tots els dies tindrà el mateix aspecte d´una herba ben tallada i uns colors naturals.

L´ocultació  ha sigut una bona idea pel que ens trobem en el seu entorn. Sempre és molt de casa nostre , aquest bruc del mediterrani. La jardinera corten, un altre color marró que el tenim per tot arreu on hi hagi sol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si vius a Palamós, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Begur, Pals, Calella, la Bisbal, Llagostera, Cassà de la Selva o qualsevol localitat de Girona i vos un jardí com aquest a casa teva  ,solament has de posar-te en contacte amb nosaltres a http://www.spaisxtu.com/contacto