GESPA ARTIFICIAL AL GOLF DE SANTA CRISTINA D´ARO

posted in: Sense categoria | 0

Tornem de les vacances!! I ho fem amb més ganes i il.lusió que mai, per afrontar aquesta nova temporada que possiblement seran de les més atípiques que hem viscut en els últims anys. Una temporada marcada per la pandémia i a on possiblement moltes persones voldran reformar el seu jardí o espai exterior degut a l´experiència viscuda durant el confinament, on ens hem donat compte que el tenir un jardí o un espai exterior confortable és sinónim de qualitat de vida.

En aquest cas ens traslladem a Santa Cristina d´Aro, concretament a la urbanització del Golf. Una zona carecteritzada per l´elevada humitat a l´hivern i moltes zones ombríes on el desenvolupament de la gespa natural és complicat, i el seu manteniment costós.

Les actuacions que s´han fet en aquest jardí previa INSTAL.LACIÓ DE GESPA ARTIFICIAL han estat, sobretot, la nivellació de una zona del terreny per a poder col.locar-hi unes taules i uns bancs per poder fer-hi una zona Chill-out i poder gaudir d´unes bones estones en companyia de familiars i amics.

El model de GESPA ARTIFICIAL triat, ha estat el FLORIPA 35, una Gespa artificial de 35 mm d´alçada d´una bona qualitat i a un preu molt raonable. En 2 dies han pogut pasar de tenir un jardí a tenir el SEU ESPAI.

Tornem a fer incís en la importància en la preparació prèvia a la COL.LOCACIÓ DE LA GESPA ARTIFICIAL degut a que ens marcarà el resultat final de l´obra.

Al final el resultat el podeu jutjar vosaltres mateixos. Un client més satisfet a la provincia de Girona, on poc a poc anem oferint experiències i sensacions amb els nostres SPAIS.

Si vius a Palamós, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Begur, Pals, Calella, la Bisbal, Llagostera, Cassà de la Selva o qualsevol localitat de Girona i vols GESPA ARTIFICIAL a casa teva, solament has de posar-te en contacte amb nosaltres a http://www.spaisxtu.com/contacto