GESPA I TARIMA A BEGUR

posted in: Sense categoria | 0

Avui us portem un abans i després d’aquells que fan goix en veure’ls. Es tracta d’una REFORMA EXTERIOR radical. 
En aquest cas, com podeu veure, el client disposava d’un espai ampli al jardí de casa seu, però no estava gens aprofitat. 
Van triar una alternativa amb manteniment nul, per falta de tems, com és la pedra.

JARDÍ DESAPROFITAT

Conscients del potencial del jardí van posar-se en contacte amb nosaltres, ens van demanar alternatives per aprofitar aquest meravellós ESPAI EXTERIOR.
Un dels nostres comercials els va assessorar i els hi va aportar diferents ideés que s’adaptessin als seus desitjos.

Com a resultat els clients van triar la instal·lació d’una zona de TARIMA SINTÈTICA model NEWTECHWOOD a la part més pròxima a l’entrada a la casa i un magnífic tram de GESPA ARTIFICIAL model SENDA 35 per gaudir del sol de l’estiu que ja és pròxim.

GESPA ARTIFICIAL
TARIMA SINTÈTICA

Que no disposis de temps per cuidar del teu jardí no vol dir que no puguis comptar amb un ESPAI així d’espectacular.

En el cas de la nostra tarima model NEWTECHWOOD, compta amb 25 ANYS DE GARANTIA per part del fabricant, i no és precís CAP MANTENIMENT, simplement has de dedicar-te a gaudir-la.
És capaç de suportar temperatures extremes, tan altes com baixes, i la humitat, el gran problema de les zones de mar, no té cap efecte sobre ella.

Per altra part, la GESPA ARTIFICIAL compta amb 8 ANYS DE GARANTIA per part del fabricant, i únicament cal regar-la de tant en tant, els dies de més calor.

Ja no tens excuses per no gaudir del teu JARDÍ, SPAISXTU et dona totes les solucions necessàries, la falta de temps, el car manteniment i la falta d’idees ja no són excusa.

Si vius a Palamós, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Begur, Pals, Calella, la Bisbal, Llagostera, Cassà de la Selva o qualsevol localitat de Girona posa’t en contacte amb nosaltres a http://www.spaisxtu.com/contacto o trucant al 872 028 087.