Gespa artificial BRAVO 35

 

A la Costa Brava i interior de Girona trobem molts jardins que per no tenir constància del manteniment, deixen que l’espai que en principi hauria de ser per relaxar-se de l’estrès en el qual es viu avui en dia, es converteixi en un problema. A Spai´S X Tu, volem seguir aportant aquesta relaxació que es va perdre en algun moment per culpa d’altres situacions que requerien l´atenció del nostre client.

El gran realisme de la GESPA ARTIFICIAL i qualitat fa que tingui la impressió que estigui veient una gespa natural. Spai´S X Tu és especialista en la instal·lació de GESPA ARTIFICIAL per a tota mena de superfícies i localitzacions . Els avantatges de la GESPA ARTIFICIAL són que el manteniment que tindríem amb la natural desapareixen. Ens trobem que molts propietaris no disposen de temps per dedicar al manteniment del jardí, o per altra banda solament estan caps de setmana, o temporades d´estiu en la seva residencia, és aquí on ens adonem dels avantatges de la GESPA ARTIFICIAL. Els problemes amb la humitat, els raigs  solars i altres elements exteriors que farien no créixer la gespa en algunes zones del jardí, deixen d’existir. A més a la GESPA ARTIFICIAL, podem aplicar sorra de sílice, que és el producte ideal per a omplir i aportar-li més fermesa. Amb això aconseguim que la gespa tingui un aspecte més frondós i vigorós. Per altra banda,el muntatge de la gespa és simple, però ha de ser ben fet perquè si no tindríem els problemes típics d’un muntatge no professional en el qual per no enganxar bé la gespa, trobaríem racons aixecats.

La diferent varietat de gespa fa, que per la seva utilitat puguis escollir el model que més s´adapti a les teves necessitats
La Gespa Artificial BRAVO 35 Ens dóna un equilibri total entre qualitat i preu. La seva fibra recta de 35 mm amb forma de diamant en 2 verds, és molt viu i li donen un look fresc i extrarealista. Ideal per a jardins i zones residencials.

GESPA ARTIFICIAL A GIRONA

GESPA ARTIFICIAL A GIRONA
GESPA ARTIFICIAL BRAVO 35

– Si vius a les poblacions de PALAMÓS, CALONGE, PLATJA D´ARO, BEGUR, PALAFRUGELL, LA BISBAL D´EMPORDÀ , L´ESCALA, o rodalia de la província de GIRONA i vols que el teu jardí sigui com aquest, posa’t en contacte amb nosaltres emplenant aquest formulari: http://www.spaisxtu.com/contacto/