GESPA ARTIFICIAL PROVENZA A CALONGE

publicado en: TREBALLS REALITZATS | 0

GESPA ARTIFICIAL PROVENZA A CALONGE

 

El model de gespa artificial Provenza és perfecte per a qualsevol ambient. Barreja fibres monofilament recte i texturitzades amb efectes arrel, la recuperació és sorprenent gràcies a la tecnologia «longlife».

 

Gràcies a la seva tonalitat bicolor amb ris verd i marró, és un model que no té res a envejar a la gespa natural. Per això el nostre client va decidir posar al seu jardí, combinant-ho amb tota la vegetació natural que l’envoltava. Vam haver d’adequar totes les arquetes que ens vam anar trobat. Aquesta és una de les preguntes més sol·licitades a l’equip de Spaisxtu, i és la de com ho farem per tapar aquesta zona?. Rebaixem, vam crear tapes noves, tot el que és necessari perquè no es noti, i alhora vam deixar la zona preparada per a l’ús d’aquesta en qualsevol ocasió.

Perfilem totes les àrees on es trobaven roques que pertanyien al mur i que ens requeria un moldejament, aconseguint així una major realitat. Nivells, terres, i tot el procediment per que la gespa artificial estigui ben asentada. Tot controla per SpaisXtu.

El client satisfet, nosaltres orgullosos, un altre projecte acabat.

 

Si vius a Palamós, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Begur, Pals, Calella, la Bisbal, Llagostera, Cassà de la Selva o qualsevol localitat de Girona i vos una gespa artificial com aquesta ,solament has de posar-te en contacte amb nosaltres a http://www.spaisxtu.com/contacto/. Telf : 685 53 71 84