Gespa Artificial ROMEO 30

A la Costa Brava i interior de Girona trobem molts jardins que per no tenir constància del manteniment, deixen que l’espai que en principi hauria de ser per relaxar-se de l’estrès en el qual es viu avui en dia es converteixi en un problema sense resoldre. A Spai’S X Tu volem seguir aportant aquesta relaxació que es va perdre en algun moment per culpa d’altres situacions que requerien l´atenció del nostre client.

El gran realisme de la GESPA ARTIFICIAL i qualitat fa que tingui la impressió que estigui veient una gespa natural. Spai’S X Tu és especialista en la instal·lació de GESPA ARTIFICIAL per a tot tipus de superfícies y localitzacions . Els avantatges de la GESPA ARTIFICIAL són que el manteniment que tindríem amb la natural desapareixen. Ens trobem que molts propietaris no disposen de temps per dedicar al manteniment del jardí, o per altra banda solament estan caps de setmana o temporades d’estiu en la seva residencia, és aquí on ens adonem de l’avantatge de la GESPA ARTIFICIAL. Els problemes amb l´humitat el rajos solars i altres elements exteriors que farien no créixer la gespa en algunes zones del jardí, deixen d’existir. A més a la GESPA ARTIFICIAL aplicarem sorra de sílice, que és el producte ideal per a omplir i aportar-li més fermesa. Amb això aconseguim que la gespa tingui un aspecte més frondós i vigorós.

Per altra banda el muntatge de la gespa és simple, però ha de ser ben fet perquè sinó tindríem els problemes típics d’un muntatge no professional en què per no enganxar bé la gespa, trobaríem racons aixecats.
La diferent varietat de gespa fan que per la seva utilitat puguis escollir el model que més s’adapti a les teves necessitats.

La GESPA ARTIFICIAL ROMEO 30  és Un model de 30 mm dens i confortable. La seva suavitat i naturalitat en cadascuna de les seves fibres en forma recta en C i els 2 tons de verd mat li donen un aspecte molt elegant.

 

GESPA ARTIFICIAL ROMEO 30 en jardí de la Cosata Brava.

 

GESPA ARTIFICIAL ROMEO 30 a Girona.

 

 

 

Si vius a les poblacions de PALAMÓS, CALONGE, PLATJA D´ARO, BEGUR, PALAFRUGELL, LA BISBAL D´EMPORDÀ , posat amb contacte amb nosaltres emplenant aquest formulari:   https://www.spaisxtu.com/contacto/