Gespa Artificial EDEN 30 

A la Costa Brava i interior de Girona trobem molts jardins que per no tenir constància del manteniment, deixen que l’espai que en principi hauria de ser per relaxar-se de l’estrès en el qual es viu avui en dia es converteixi en un problema que  mai es resol per falta de temps. A Spai´S X Tu volem seguir aportant aquesta relaxació que es va perdre en algun moment per culpa d’altres situacions que requerien l´atenció del nostre client.

El gran realisme de la GESPA ARTIFICIAL i qualitat fa que tingui la impressió que estigui veient una gespa natural. Spai´S X Tu és especialista en la instal·lació de GESPA ARTIFICIAL per a tot tipus de superfícies y localitzacions . Els avantatges de la GESPA ARTIFICIAL són que el manteniment que tindríem amb la natural desapareixen.

Ens trobem que molts propietaris no disposen de temps per dedicar al manteniment del jardí, o per altra banda solament estan caps de setmana o temporades d´estiu en la seva residencia, és aquí on ens adonem dels avantatges de la GESPA ARTIFICIAL. Els problemes amb l´humitat, rajos solars i altres elements exteriors que farien no créixer la gespa en algunes zones del jardí, deixen d’existir. A més a la GESPA ARTIFICIAL podem posar sorra de sílice per a omplir i aportar-li més fermesa, evitar l´electricitat estètica i donar-li mes humitat a la gespa. Amb això aconseguim que la gespa tingui un aspecte més frondós i vigorós.

Per altra banda el muntatge de la gespa és simple, però ha de ser ben fet perquè sinó tindríem els problemes típics d’un muntatge no professional en què per no enganxar bé la gespa, trobaríem racons aixecats.La diferent varietat de gespa fan que per la seva utilitat puguis escollir el model que més s’adapti a les teves necessitats.

La GESPA ARTIFICIAL EDEN 30 és un model per als amants del confort. Amb 30  mm, la suavitat segueix intacta amb el pas del temps. La seva fibra recta en C, i els 2 tons de verd amb fibra arrissada en beix i verd fan la seva força i color resisteixin el dia a dia.

 

 

 

Gespa Artificial Lux 35 vora la piscina.

 

Gespa Artificial Lux 35 i construcció de camí amb travesses de fusta,

 

 

  • Si vius a les poblacions de PALAMÓS, CALONGE, PLATJA D´ARO, BEGUR, PALAFRUGELL, LA BISBAL D´EMPORDÀ , L´ESCALA, o rodalies de la provincia de GIRONA i vols que el teu jardí sigui com aquest, posat en contacte amb nosaltres emplenant aquest formulari:  https://www.spaisxtu.com/contacto/