GESPA ARTIFICIAL A MAÇANET DE LA SELVA

posted in: Sense categoria | 0

GESPA ARTIFICIAL MODEL BAHIA 45 A MAÇANET DE LA SELVA

En aquest post us ensenyem el canvi radical d´un espai de l´entrada d´una casa a Maçanet de la Selva. Aquesta entrada estava sense cap us, desnivellada i amb plantes que hi havien crescut.

La nostra aportació ha estat la de INSTALAR GESPA ARTIFICIAL , un dels models de més alta densitat i qualitat del mercat. En concret 27.000 puntades gairebé, que fan d´aquesta GESPA ARTIFICIAL una de les més agradables al trepitjar-hi a sobre.

A part de la INSTAL.LACIÓ DE LA GESPA ARTIFICIAL , en aquesta població de la provincia de Girona, també hem donat un toc de disseny personalitzat a aquest espai. Hem restaurat una jardinera per plantar-hi el que el client vulg ui, hem resaltat uns arbres i elements decoratius que hi havien, i també hem fet una neteja de tot el perímetre, donant una major sensació d´espai a aquest indret.

El resultat final el podeu jutjar vosaltres mateixos.

Si vius a Palamós, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Begur, Pals, Calella, la Bisbal, Llagostera, Cassà de la Selva o qualsevol localitat de Girona i vols GESPA ARTIFICIAL a casa teva  ,solament has de posar-te en contacte amb nosaltres a http://www.spaisxtu.com/contacto

Gespa artificial model Bahia45
Terreny abans de fer la nostra intervenció.