GESPA ARTIFICIAL A LLERS

posted in: GESPA ARTIFICIAL | 0
IMG-20211214-WA0018

Avui us venim a presentar l’ultima obra realitzada per el nostre equip de professionals, que compta amb una llarga experiència en tot tipus de REFORMES EXTERIORS.

Es tracta de la instal·lació d’aquesta GESPA ARTIFICIAL MODEL FORTALEZA 40 al voltant d’una piscina d’obra a la localitat de LLERS, situada a l’ALT EMPORDÀ.

En aquest cas hem triat un model de GESPA SINTÈTICA de 40mm d’alçada per maximitzar el confort del client, que sense cap mena de dubte podrà gaudir d’aquest meravellós espai d’oci per tota la família.

La nostre experiència i la gran varietat de productes de la que disposem fa que pugem assessorar-te de forma PERSONALITZADA per trobar allò que millor s’adapti al teu espai. A tot això es te que sumar els VUIT ANYS DE GARANTÍA que oferim a totes les nostres GESPES SINTÉTIQUES i el CASI INEXISTENT MANTENIMENT que s’ha de dur a terme.

Si vius a Palamós, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Begur, Pals, Calella, la Bisbal, Llagostera, Cassà de la Selva o qualsevol localitat de Girona i vols arreglar la tanca de casa teva, només has de posar-te en contacte amb nosaltres a http://www.spaisxtu.com/contacto.

IMG-20211214-WA0020
IMG-20211214-WA0018