Gespa Artificial VITA 30 

A la Costa Brava i interior de Girona trobem molts jardins que per no tenir constància del manteniment, deixen que  l’ espai que en principi hauria de ser per relaxar-se, es converteixi en un problema. A Spai´S X Tu volem seguir aportant aquesta relaxació que es va perdre en algun moment per culpa d’altres situacions que requerien l´atenció del nostre client.

El gran realisme de la GESPA ARTIFICIAL i qualitat, fa que tingui la impressió de que estigui veient una gespa natural. Spai´S X Tu és especialista en la instal·lació de GESPA ARTIFICIAL per a tot tipus de superfícies y localitzacions . Els avantatges de la GESPA ARTIFICIAL són que el manteniment que tindríem amb la natural desapareixen.

Ens trobem que molts propietaris no disposen de temps per dedicar al manteniment del jardí, o per altra banda solament estan caps de setmana o temporades d´estiu en la seva residencia, és aquí on ens adonem dels avantatges de la GESPA ARTIFICIAL. Els problemes amb l´humitat, el rajos solars i altres elements exteriors que farien no créixer la gespa en algunes zones del jardí, deixen d’existir. A més a la GESPA ARTIFICIAL podem aplicar sorra de sílice, que és el producte ideal per a omplir i aportar-li més fermesa, amb això aconseguim que la gespa tingui un aspecte més frondós i vigorós.

Per altra banda el muntatge de la gespa és simple, però ha de ser ben fet perquè sinó tindríem els problemes típics d´un muntatge no professional en què per no enganxar bé la gespa, trobaríem racons aixecats.

La diferent varietat de gespa fa  possible que per la seva utilitat, puguis escollir el model que més s´adapti a les teves necessitats.
La GESPA ARTIFICIAL VITA 30  proporciona una trepitjada tova i confortable, mantenint sempre la memòria vertical. La fibra recta de 30 mm en forma C li proporciona un extra de suavitat.

 

Gespa Artificial VITA 30  a tot el perímetre.

 

Relax
Vista desde la piscina.

 

Si vius a les poblacions de PALAMÓS, CALONGE, PLATJA D´ARO, BEGUR, PALAFRUGELL, LA BISBAL D´EMPORDÀ , L´ESCALA, o rodalies de la provincia de GIRONA i vols que el teu jardí sigui com aquest, posat en contacte amb nosaltres emplenant aquest formulari:   https://www.spaisxtu.com/contacto/