BAHÍA 45
DUBAI 45
SELVA 55
FORTALEZA 40
LISBOA 40
SENDA 35
REALITY 40
FLORIPA 35
EVENTI 25
Jardí de gespa artificial a Vilobí d´Onyar

Desde fa uns anys la GESPA ARTIFICIAL A GIRONA s´està posant cada cop més de moda. El motiu no només és estètic, ja que et permet tenir un jardí amb un aspecte immillorable, sinó també per sostenibilitat. La GESPA ARTIFICIAL que distribuim està fabricada amb materials reciclats, i un cop s´acaba la vida útil d´aquesta, també es pot tornar a reciclar. El fet de tenir GESPA ARTIFICIAL instal.lada al jardí fa disminuir el consum abusiu d´aigua a les vivendes i de productes fitosanitaris que poden ser nocius per el medi ambient.

Antigament la GESPA ARTIFICIAL era concepte de tenir un plàstic verd a casa, pero aquesta idea ha anat evolucionant fins al punt que tenir GESPA ARTIFICIAL a casa és sinònim de modernitat i consciència amb el medi ambient.

Els nostres tècnics s´encarregaran d´estudiar el terreny i proposar el model de gespa que millor s´adapti al vostre terreny.

Cada jardí o espai exterior es diferent, i les persones que el volen disfrutar també tenen les seves expectatives i preferències, per aquest motiu oferirem un model de GESPA ARTIFICIAL diferent per a cada client. Els nostres models de GESPA ARTIFICIAL A GIRONA estan pensats per oferir una sensació diferent per a cada persona (ZEN, LUX, RELAX, CONFORT, LUX PREMIUM, etc…).

En cas que contractin els nostres serveis, el nostre personal s´encarregarà de dur a terme les següents feines:

  • Preparació previa del terreny: Es retirarà l´actual superficie (gespa, pedres, grava, etc…), i es procedirà al suministre i estesa de sauló cribat per afavorir el drenatje de l´aigua i donar una correcte nivellació al tereny.
  • Malla antigerminant: Un cop nivellat el terreny procedirem a la col.locació de la malla antigerminant o geotextil per evitar la proliferació de males herves.
  • Gespa artificial: Al tenir col.locada la malla antigerminant ja podem pasar a instal.lar la GESPA ARTIFICIAL triada. Els panys de gespa normalment fan 20×2 o 25×2 mts. Llavors quan un jardí té una amplada superior a 2 mts., els panys de gespa s´han d´unir entre ells mitjançant cinta d´unió i cola bicomponent.
  • Acabats: Un cop feta la instal.lació de gespa artificial em de procedir a retallar-la i fer els acabats i remats perimetrals. Exemples de remats perimetrals serien ROQUES VOLCÀNIQUES, BORDURA AMB XAPA CORTEN, LAMES O LLISTONS DE FUSTA DE PI TRACTAT, etc..

Gespa artificial a Palamós
Gespa artificial a Calonge
Gespa artificial a Platja d´Aro
Gespa artificial a Begur
Gespa artificial a Barcelona
GESPA ARTIFICIAL A MAÇANET DE LA SELVA
Gespa artificial a Maçanet de la Selva
Gespa artificial a Vall-llobrega
Gespa artificial en un hotel a Barcelona