GESPA ARTIFICIAL A CADAQUÉS

posted in: Sense categoria | 0

Cadaqués és una de les poblacions més emblemàtiques i representatives de la Costa Brava a Girona. Fins a ella ens hem desplaçat per a dur a terme la instal.lació de la nostra gespa artificial model Fortaleza. 

 

Aquesta gespa artificial instal.lada a Cadaqués es tracta d´una gespa de la gamma premium , amb gairebé 21.000 puntades i 40 mm d´alçada. La seva resistència la fa ideal per entorns propers a la costa com és el cas de Cadaqués. A continuació us mostrem fotos i detalls del procés de col.locació de la gespa artificial

PREPARACIÓ DEL TERRENY.-

El pas previ a la col.locació de la  gespa artificial, és la preparació del terreny. És important treure tota la vegetació que hi hagi, tirar herbicida en cas que sigui necessari, i posteriorment aportar el sauló necessari per donar un bon drenatge i una correcte nivellació del terreny.

MALLA ANTIGERMINANT O GEOTEXTIL .-

Un cop tenim el terreny ben nivellat i compactat, procedim a la col.locació de la malla antigerminant o geotextil per ajudar a la no-aparició d´elements vegetals a la nostra gespa artificial. A vegades pot ser que a les vores surtin algunes herbes, que eliminarem retirant-les o aplicant herbicida. 

La tendència serà a que cada cop hi apareixin menys elements vegetals en el cas que el nostre terreny sigui fèrtil.

COL.LOCACIÓ DE LA GESPA ARTIFICIAL.-

Un cop tenim posat el geotextil, ja procedirem a la col.locació de la gespa artificial, que en poques hores donarà llum i vida al nostre jardí, terrassa o pati.

Si voleu conèixer més detalls sobre la instal.lació de la gespa artificial, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del següent enllaç:     https://www.spaisxtu.com/contacte/

Gaudeix de l’estiu de la manera que et mereixes, fes del teu jardí el teu ESPAI d’ensomni, SPAIS X TU fa possible tot això i més.
Si vius a Palamós, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Begur, Pals, Calella, la Bisbal, Llagostera, Cassà de la Selva o qualsevol localitat de Girona posa’t en contacte amb nosaltres a http://www.spaisxtu.com/contacto o trucant al 872 028 087