Cierra en Mont-ras

0

CIERRE EN MONT-RAS

Hemos hecho un cierre per l´ayuntamiento de Mont-ras, en esta ocasión ha sido un cierre de panel rígido enmarcado, de un metro de altura, por la seguridad de los peatones. En el camino de Els Magraners siempre existía el riesgo de que cayera alguien en el campo de al lado debido a que había altura entre la acera y el campo de correo de al lado.

Hemos hecho 163 metros lineales de cierre de panel rígido enmarcado de color verde. Como siempre los chicos de Spaisxtu han realizado un trabajo en el tiempo requerido y cumpliendo las normativas.

Seguim treballant per tots els ajuntaments de la província de Girona, en tanques perimetrals, ja siguin metàl·liques, de fusta natural, sintètica o qualsevol altre tipus de material. Donem serveis de tot els treballs que siguin als exteriors del teu poble o ciutat. Som especialistes en exteriors, i donem servei immediat per a tothom, públic i privat.

Si vius a Palamós, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Begur, Pals, Calella, la Bisbal, Llagostera, Cassà de la Selva o qualsevol localitat de Girona i vols fer una tanca perimetral, solament has de posar-te en contacte amb nosaltres a https://www.spaisxtu.com/ca/contacte/