EL SERVEI: 

Donem un servei personalitzat que intentem sigui el més àgil possible i ajustant-lo al màxim a les necessitats dels nostres clients.

GESPA ARTIFICIAL:

Som distribuidors a tota la provincia de Girona de una de les principals marques i fabricants de GESPA ARTIFICIAL a tot el món. Tenim més de 20 models de GESPA ARTIFICIAL a triar en funció de les necessitats del nostre client.

TARIMES TECNOLÒGIQUES I FUSTA NATURAL:

Disposem d´un equip amb personal propi especialitzat en muntatge d´entarimats. Sobretot de FUSTA TECNOLÒGICA amb un material que ve certificat de fàbrica amb 25 anys de garantia.

TANCAMENTS PERIMETRALS I OCULTACIONS:

És una de les nostres especialitats. Ens encarreguem de donar seguretat i estética a casa teva. Subministrem i instal.lem tot tipus de TANCAMENTS PERIMETRALS EXTERIORS: Simple torsió, panell rígid, panell enmarcat, tanca fusta texana, tancacments de protecció per a piscines, etc…

PALETERIA I REFORMES:

Comptem amb una divisió amb personal propi dintre del mateix grup com és XL REFORMES; que s´encarrega de totes les feines de paleteria que necessiten els nostres clients.

PÈRGOLES: 

Construim i instal.lem tot tipus de pèrgoles, desde una pèrgola feta a mida de fusta fins a PÈRGOLES BIOCLIMÀTIQUES que permeten tenir un espai amb unes altes prestacions.

 

PISTES ESPORTIVES: 

Construim pistes de pàdel, camps de fútbol per a particulars, pistes de tennis, etc…

PAVIMENTS VINÍLICS I TERRES DE CAUTXÚ: 

Entre els nostres productes trobem els terres vinílics i terres de cautxú, ja siguin en losetes com en paviment continuú; ideals per a gimnasos, escoles, cases particulars, industries, etc…