DISTRIBUÏDORS DE GESPA ARTIFICIAL

publicado en: TREBALLS REALITZATS | 0

DISTRIBUÏDORS DE GESPA ARTIFICIAL

 

Som distribuïdors de Gespa Artificial a Girona. Ara pots venir a les nostres oficines a buscar la teva Gespa Artificial, ja siguis un professional o un particular. Subministrem gran varietat de Gespa Artificial per que puguis realitzar el teu projecte per a tu o per a els teus clients.

Com a distribuïdors, tenim els millors preus per professionals que puguis trobar per la província de Girona, a més la nostra gespa artificial és d’alta qualitat per no tenir cap problema a l’hora de poder dir que has fet un bon treball. Màxima densitat, màximes puntades per m2, diferents models per cada una de les localitzacions i gustos dels clients.

Podem asesorar-te, podem resoldre els teus dubtes . Els nostres operaris porten molts anys treballant amb gespa artificial. Si necessitessis formació, també estarem al teu costat.

Show Room

Pots venir al nostre Show Room amb els teus clients per veure in situ la qualitat de les nostres Gespes Artificials. Com a distribuïdors podem oferir-te el preu que estaves buscant amb la garantia de 10 anys i el suport de SpaisXtu

Vine, mira, toca, i fins i tot olora la nostra Gespa Artificial. El futur es la conservació de l´aigua, el bé més apreciat, i la gespa artificial o sintètica no depèn d´ella.

 

Si vius a Palamós, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Begur, Pals, Calella, la Bisbal, Llagostera, Cassà de la Selva o qualsevol localitat de Girona i vos que et suministrem Gespa Artificial ,solament has de posar-te en contacte amb nosaltres a http://www.spaisxtu.com/contacto/.