CÀMPINGS

Spai ‘s X Tu disposa de tot un ampli servei en espais exteriors per a les instal·lacions dels Càmpings. Girona i especialment la Costa Brava ofereix al turisme nacional i internacional la possibilitat de gaudir de la natura al costat dels millors serveis i atencions, per fer de la seva estada una experiència inoblidable a diversió i relaxació.

En Spai ‘s X Tu podem trobar en el departament de SPAI’ S SPORTS tota mena d’instal·lacions per a l’esport.


– PISTES DE PÀDEL
– PISTES DE TENNIS (QUICK / GESPA ARTIFICIAL)
– CAMPS DE FUTBOL
– PISTES MULTIESPORTIVES
– PISTES Atletisme
– ZONES WELLNESS
– EQUIPACIÓ PER A ZONES ESPORTIVES

Recordem sempre que en aquests temps contínua en alça la demanda de pistes de Pàdel a l’hora de seleccionar lloc de vacances. Per això Spai’S X Tu disposa d’un equip especialitzat en assessorament i construcció de pistes de pàdel.

Els nens i nenes també necessiten el seu espai d’oci. Seguretat , diversió i exercici han d’estar units per a la perfecta zona recreativa. Spai’S X Tu  disposa de múltiples zones d’esbarjo on triar.

 ZONES RECREATIVES INFANTILS


Una altra part important de les instal·lacions són els de relax, salut i benestar. Per això Spai’S X Tu disposem d’un departament ESPAIS WELLNES, en el qual ens carreguem de la gestió disseny i construcció d’una piscina, Fins a la confecció d’una zona Wellness amb Objectius terapèutics. L’objectiu és proporcionar salut i benestar per a tota la família. Oferim per la seva instal·lació:

– Disseny i construcció d’SPAS d’obra fets a mida
– Subministre i instal·lació de saunes
– Subministre i instal·lació de BANYS DE VAPOR (hammams)
– Subministei i instal·lació de QUALSEVOL element Termolúdic
– Accessoris relacionats amb la línia WELLNESS

OUTDOOR

Aquest  és L’espai on podrem trobar tot tipus d’opcions per la construcció i reforma d’un espai exterior. Disposem dels millors materials per un ESPAI SOSTENIBLE.

Gespa Artificial, amb els avantatges del manteniment gairebé nul, el consum d’aigua tan requerit en èpoques de calor, la bellesa constant durant totes les estacions de l’any, i múltiples opcions en .altures i tons de color.

GESPA ARTIFICIAL A PALAMOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fusta sintètica, tan requerida per la seva gran similitud a la natural però sense els inconvenients del manteniment constant per inclemències naturals i elements externs que fan una contínua planificació de reparació anual per part del personal de les instal·lacions. La seva fàcil instal·lació fa que siguin el material ideal per tancaments i tarimes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TARIMA I FUSTA SINTÈTICA A PLATJA D’ARO

Tancaments perimetrals, importants per les delimitacions i seguretat del recinte com, simple torsió, panell rígid, emmarcats, metàl·lics, fusta natural, sintètica, i opcions amb material de construcció com pedra i formigó.

TANCAMENT SIMPLE TORSIÓ

Les construccions de pèrgoles a mida pel personal de Spai’S X Tu, les opcions d’il·luminació d’espais, els paviments en diversos materials, el mobiliari de jardí, les àrees de descans, i qualsevol opció que pugui existir en un espai exterior, són possibilitats de disseny per Spai ‘s X Tu dins de les instal·lacions de Càmpings.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PERGOLA SPAI’S X TU

 

Posat en contacte amb nosaltres emplenant aquest formulari:   https://www.spaisxtu.com/contacto/