ARRIBA EL BON TEMPS AMB LA SETMANA SANTA

publicado en: TREBALLS REALITZATS | 0

ARRIBA EL BON TEMPS AMB LA SETMANA SANTA

 

Arriba Setmana Santa, i tothom s´activa. Si ,si, és així, trucades i trucades per veure quan podem anar a fer aquella obra que és necessita per tindre el seu espai perfecte, o aquell manteniment per que tot estigui com hi ha d´estar. Com sempre, preses d´última hora.

És normal cada any i estem acostumats, però mai deixarem d´insistir que una bona planificació amb temps, farà que puguis tenir el teu objectiu en el temps desitjat.

La gespa artificial, podem instal·la durant tot l´any, a més som distribuïdors i disposem de tot el material necessari per anar en qualsevol moment. Les tarimes, les tanques , les pèrgoles, i en definitiva els teus espais poden estar enllestits durant qualsevol dia de l´any.

Ho diem per recordar als clients que durant aquests dies quedaran cada setmana ocupades en un tres i no res, i per nosaltres és un greu haver de dir que no ho podem fer per temps.

En definitiva, si tens clar que ho has de fer si o sí, no esperis, truca’ns i o t´ho treus de sobre per després tenir temps per gaudir.

 

Si vius a Palamós, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Begur, Pals, Calella, la Bisbal, Llagostera, Cassà de la Selva o qualsevol localitat de Girona i vos fer ja el teu espai ,solament has de posar-te en contacte amb nosaltres a http://www.spaisxtu.com/contacto/.