REPARACIONS DE DESPERFECTES CAUSATS PER LA TEMPESTA GLORIA

publicado en: TREBALLS REALITZATS | 0

REPARACIONS DE DESPERFECTES CAUSATS PER LA TEMPESTA GLORIA

 

La tempesta GLORIA està fent destrosses per tota la província de Girona, i els nostres clients volen rapidesa per solucionar els desperfectes. Amb la Llevantada que està fent, els murs, les tanques perimetrals, teulades, fa que estiguin en perill per la caiguda d’arbres o pluja intensa.

SpaisXtu rep en aquests dies trucades per anar a arreglar ràpidament tots els desperfectes provocats per GLORIA. Tenim el telèfon 872 028 087 o al e-mail http//www.spaisxtu.com/contacto/., per que et possis en contacte amb nosaltres.

El vent i la pluja faran que en uns dies surtin més desperfectes que no s´havien apreciat en un principi i s´ha d´estar atents i observar punts de més riscs on puguin haver-hi filtracions futures.

Per la part d´arbres caiguts, és un tema de seguretat per al teu recinte, però sobretot per a tercers i altres, ja que pots interferir en l´espai públic i crear problemes en el dia a dia dels teus veïns.

Les reclamacions per als segurs d’habitatges és un altra qüestió que arribarà en aquests dies després de la tempesta GLORIA, i és que tothom voldrà de pressa i corrent que empreses com Spaisxtu vagin a fer un pressupost de les reparacions d’espais afectats per poder tenir una valoració i preguntar-li al segur d’habitatge de la seva propietat. Llavors truca’n´s de seguida i vindrem ràpidament per fer-te un pressupost en pocs dies  i així poder presentar-lo el més aviat possible. Després ja ens ecarregaríem d ´arreglar-te tot per que puguis continuar amb la teva vida com si no hagués passat res.

aigua caiguda també afectarà el terreny i això repercutirà en tot el que estigui ancorat a terra, com tanques metàl.liques, de fusta o de qualsevol altre material que tinguis en el teu jardí. També com t´hem dit abans, truca’n´s, tenim tot el material preparat per solucionar-to després del temporal.

Agencies, gestories, immobiliàries, tots esteu rebent sol-licituds de reparacions per destrosses del vent i la pluja i aquí estem com sempre per sol·licitar-nos pressupost.

Reparacions, sol-lucions, caiguda d´arbres, trencaments, destrosses, pressupost,rapidesa, gestió, desbordaments, empreses reformes, són paraules que introduiràs per trobar SpaisXtu.

No podem arreglar el temps però sí que podem reparar-to tot .

T´atendrem ja, anirem ja i ho solucionarem ja, estem preparats per als dies que venem.

Si vius a Palamós, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Begur, Pals, Calella, la Bisbal, Llagostera, Cassà de la Selva o qualsevol localitat de Girona i has sigut afectat per les inclemències de la tempesta GLORIA ,solament has de posar-te en contacte amb nosaltres a http://www.spaisxtu.com/contacto/. Telf : 685 53 71 84