DISSENY A BEGUR

publicado en: TREBALLS REALITZATS | 0

DISSENY A BEGUR

Ja hem fet el que sabem fer , que és deixar els espais impecables. En aquesta ocasió se ens requeria una actuació sobre el terreny que implicava el disseny d´una part de la casa que estava destinada a no utilizar-se degut a que no es podia accedir per la dificultat del terreny .

Amb fusta natural vam construir les escales que baixaven a la part inferior del jardí. La tanca de fusta de pi tractat protegia de les mirades de l’exterior. Els nostres treballadors instal·laren tot el sistema de rec per la zona de plantes naturals del voltant. La rocalla la vam situar a una de les parts per contenir una zona de terres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Es un disseny que sembla simple , però que si no es fa bé, i coordinat , poden passar situacions que enredereixen el treball, per això és molt important disposar d´una empresa com Spaisxtu especialitzada en espais exteriors.

Si vius a Palamós, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Begur, Pals, Calella, la Bisbal, Llagostera, Cassà de la Selva o qualsevol localitat de Girona i un disseny com aquest ,solament has de posar-te en contacte amb nosaltres a http://www.spaisxtu.com/contacto/.